2021. június 1-én vezetőségi ülést tartottunk a halőrházunkban.

Napirendi pontok:

  1. Versenyek, események tervezése a 2021. évre: megbeszéltük az idei évben . rendezett versenyeket, melyeket a VERSENYEK menüben olvashattok.
  2. A tó EMBIO kezelés anyagának megvitatása: a vezetőség egyhangúan megszavazta a tó embió kezelését a következő 2 évben, mellyel jelentősen csökkenthető az iszap mennyisége, valamint javítható a víz minősége. A kezelés hasznos baktériumokkal tünteti el az iszap jelentős részét.
  3. A Tisztújító Közgyűlést előkészítő jelölő bizottság tevékenységének áttekintése: a jövő évi Tisztújító Közgyűlésre felkészülés a Tagok ajánlásaival.
  4. Az egyesület gazdasági helyzete: egyesületünk gazdasági helyzete továbbra is stabil, haltelepítések a tervezett ütemben zajlanak. Nyugati oldalon az új utat leköveztük, tervezünk további esőbeállókat telepíteni, a tó köré csemetefákat szeretnénk ültetni az önkormányzattal közösen, a régi kiöregedett fák helyett. Halőrház oldalán egy tanösvényt szeretnénk létrehozni információs táblákkal. Szeretnénk a csónakkikötő bejáratát, valamint a stég biztonságossá tételét megoldani.

Pogány, 2021. június 01.