Tisztelt Egyesületi Tagok!

A 2016-ban megválasztott egyesületi tisztségviselők mandátuma öt év elteltével lejár, 2021-es közgyűlésen tisztújításra kerül sor. Ezen belül megválasztjuk az elnökség  (elnök, titkár, gazdasági felelős, 4 fő elnökségi tag), a Felügyelő bizottság (elnök, 2 fő tag) valamint a Fegyelmi bizottság (elnök, 2 fő) tagjait.

A 2020. január 25-i közgyűlésen megválasztottuk a Jelölő Bizottságot, melynek tagjai: id. Bánfai László, Budán Ferenc, Kirschner Tamás és Palaczki János, akiknek feladata a választási szabályzat alapján:

-Tájékozódjon a tagságnál, kit szándékoznak ajánlani a különböző tisztségekre az egyesületnél.

-Ismertessék, hogy a halőrháznál elhelyezett urnába (lezárt, lepecsételt) is bedobhatják  ajánlásaikat, melyet időközönként a jelölő bizottság felnyit és  rögzíti  a tagi jelöléseket.

-A halőrháznál lesz kihelyezve ajánlati lista, ezt is felhasználhatják a tagok a jelölésre.

-A fentiek alapján állítja össze a jelölő bizottság december végén, január elején a jelölő listát, melyet kitesz a halőrháznál, illetve megjeleníti a honlapunkon.

-Egy-egy tisztségre lehet több jelölt is, illetve a tagok a tisztújító közgyűlésen is jelölhetnek még tisztségre  egyesületi tagot.

Kérjük a tagságot, hogy aktív részvételükkel, vélemény nyilvánításukkal  vegyenek részt a jelölés időszakában és a közgyűlésen is, hogy a tagok elvárásainak megfelelőek kerüljenek megválasztásra a tisztségviselők.

Pogány, 2020. június 24.                                                 Tavasz HE Vezetőség