A halőrházban SZÉP kártya leolvasására alkalmas OTP POS terminál lett telepítve, ennek segítségével napijegyeket és területi engedélyeket is fizethetik horgászaink, de csak a “szabadidő zseb” felhasználásával.

Bővül a SZÉP Kártya szabadidő alszámla felhasználása

A SZÉP Kártya felhasználása a 2012. október végén megjelenő kormányrendelet-módosításnak köszönhetően kibővül. Leginkább a szabadidő alszámla felhasználása igazodik a kártyabirtokosok igényeihez.

Nagyobb körben, többféle szolgáltatásra, lényegesen több, sportolással kapcsolatos tevékenységre vehetjük igénybe ezen túl a Pihenőkártyánkat. A SZÉP Kártya felhasználása, legnagyobb részt a szabadidő és rekreációs alszámla szolgáltatási köre jelentősen kibővült.

A Széchenyi Pihenő Kártya működését szabályozó kormányrendelet módosítása – mely 2012. október 26-án jelent meg, és 2012 decemberétől lép hatályba – értelmében már uszoda belépőt és bérletet, szabadidős eszközök és sporteszközök kölcsönzését, valamint sporttáborok, sportegyesületi tevékenységek képzésének költségeit is fizethetjük a szabadidő zsebből.

Bár továbbra is a szabadidő zseb kerete a legkisebb, mégis a legsokoldalúbb felhasználási lehetőséget biztosítja a kártyatulajdonosok és a társkártyával rendelkező családtagjai számára. A szolgáltatási kör bővítése a SzépKártya elfogadóhelyek számára is új lehetőségeket, új vendégeket és ügyfeleket jelenthet.

A sportot, kulturális tevékenységeket és egészségmegőrző szolgáltatásokat is magában foglaló szabadidő és rekreációs alszámla mindezek mellett természetesen szálláshely szolgáltatásra is igénybe vehető.

Év közben nem lehet megváltoztatni, átmozgatni a zsebek között a már könyvelésre került összegeket, arra azonban van lehetőség, hogy jelezzük a munkáltató felé, hogy a következő utalás alkalmával a SZÉP-Kártyánk melyik zsebébe szeretnénk kérni a cafeteria keretet.